Κοινωνική Ευθύνη

Τα Olympus Plaza Food Parks δραστηριοποιούνται σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, αποτελούν μέρος των τοπικών κοινωνιών και αναγνωρίζουμε την ευθύνη της συμμετοχής μας στη ανάπτυξη και την ευημερία τους.

Κοινωνική ευθύνη για εμάς είναι η δέσμευσή μας να ενεργούμε με σωστό και υπεύθυνο τρόπο για την επίτευξη των επιχειρηματικών μας στόχων δημιουργώντας αξία όχι μόνο για τους μετόχους αλλά και για τους κοινωνικούς εταίρους όπως τους εργαζόμενους, την τοπική κοινωνία, τους πελάτες μας και το περιβάλλον.

Εργαζόμενοι

Συμμετέχουν στην επιτυχία της εταιρείας με τις προσπάθειές τους και την αφοσίωσή τους. Η εταιρεία δίνει την δυνατότητα να βελτιώσουν τις ικανότητές τους και να αναπτύξουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία μέσω συνεχούς εκπαίδευσης και ενημέρωσης σε θέματα ποιότητας, εξυπηρέτησης, υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, διαχείρισης κρίσεων, οικονομικών και νέων τεχνολογιών.

Πελάτες

Δέσμευσή μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας μέσα από επαγγελματικό και φιλικό πρόσωπο ποιοτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου οι οποίες διαρκώς εξελίσσονται και βελτιώνονται.

Κοινωνία – Περιβάλλον

Προσπαθούμε να συμβάλλουμε, διαθέτοντας κατά το δυνατόν υγιεινά γεύματα, παραδοσιακά τοπικά προϊόντα, πρόσβαση σε άτομα με ειδικές ανάγκες και εγκαταστάσεις για την εξυπηρέτηση βρεφών. Φροντίζουμε να έχουμε επισημάνσεις για την οδική ασφάλεια και την σωστή οδηγική συμπεριφορά στο έντυπο υλικό μας και στα καταστήματά μας. Συμμετέχουμε σε δραστηριότητες που αναδεικνύουν τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και το περιβάλλον.
Μεταξύ άλλων τα Olympus Plaza είναι:

  • Επίσημος χορηγός του Olympus Marathon, ενός απαιτητικού διεθνή μαραθώνιου 44χλμ ορεινού τρεξίματος που διεξάγεται στο βουνό του Ολύμπου. Οι αθλητές με εκκίνηση τον αρχαιολογικό χώρο του Δίου (3μ υψόμετρο) φτάνουν μέσα από μονοπάτια στις κορυφές του βουνού (2.780μ υψόμετρο) περνώντας μπροστά από τον “θρόνο του Δία” και τερματίζουν στο Λιτόχωρο. Ο αγώνας που συνδυάζει την αθλητική άμιλλα, την ιστορία και την επαφή με το περιβάλλον αποτελεί μοναδικό γεγονός στην Ελλάδα με διεθνή ακτινοβολία.
  • Ετήσιος χορηγός στο φεστιβάλ Ολύμπου που διεξάγεται κάθε χρόνο στο αρχαίο θέατρο του Δίου, στο μεσαιωνικό κάστρο του Ν. Παντελεήμονα και σε άλλα  σημεία με παραστάσεις, συναυλίες, εκθέσεις και διαλέξεις.
  • Χορηγός σε τοπικά αθλητικά σωματεία όπως ο Πιερικός.
  • Συμμέτοχος και χορηγός σε κοινωνικές δραστηριότητες (στολισμοί, πολιτιστικοί σύλλογοι, θρησκευτικές εορτές).
  • Χορηγός σε συναυλίες και πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Αντίρριο.
  • Χορηγός στο 1ο φεστιβάλ μοτοσυκλέτας που περιλαμβάνει αγώνα enduro στην περιοχή της Εύβοιας και της Βοιωτίας.

Ό,τι αυτοκίνητο κι αν οδηγείτε, το νέο mobile application των Olympus Plaza είναι εδώ για να κάνει το ταξίδι σας πιο άνετο. Ο καιρός, οδηγίες για το ταξίδι, σημεία που μπορείτε να σταματήσετε ή που πρέπει να είστε προσεκτικοί και τιμές καυσίμων. Όλα σε μια εύχρηστη εφαρμογή.

Κατεβάστε τώρα