Τα Olympus Plaza στηρίζουν την εκστρατεία μείωσης τιμών του ΟΑΕΔ, μειώνοντας 10% τις τιμές των προϊόντων τους!

Τα Olympus Plaza Food Parks, οι πολυχώροι εστίασης στις εθνικές οδούς, βρίσκονται κοντά στις ανάγκες των καταναλωτών στηρίζοντας τους σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Στο πλαίσιο αυτό τα Olympus Plaza Food Parks, συμμετέχουν στην πρωτοβουλία του ΟΑΕΔ, για ειδικές τιμές μειώνοντας κατά 10% τις τιμές στα επώνυμα καταστήματα που φιλοξενούν.

Αποδεικνύοντας έμπρακτα την συμβολή τους στην προσπάθεια κοινωνικής προστασίας των ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων, τα Olympus Plaza παρέχουν στους κατόχους κάρτας ανεργίας 10% έκπτωση σε όλα τα είδη των καταστημάτων Olympus Plaza (εκτός των mini market).

Στα Olympus Plaza Food Parks οι ταξιδιώτες αναψυχής και οι επαγγελματίες οδηγοί απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε επώνυμα καταστήματα εστίασης καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου. Εverest, ελιά & λάδι και άλλα επώνυμα εστιατόρια προσφέρουν απεριόριστες επιλογές για καφέ και φαγητό, ενώ τα ψώνια γίνονται απόλαυση στα easy market.

Τα Olympus Plaza, αποτελούν σημεία συνάντησης των ταξιδιωτών και όσοι κινούνται στο Εθνικό οδικό δίκτυο θα τα συναντήσουν στον Κορινό Πιερίας (Κατερίνη), στη Λαμία, στο Σχηματάρι, στο Αντίρριο και τώρα και στην Τρίπολη και στον Πλάτανο Ημαθίας! Μειώνοντας τις τιμές τους τα Olympus Plaza, διευκολύνουν ένα σημαντικό και ενεργό τμήμα της κοινωνίας μας να πραγματοποιήσει τις καθημερινές του ανάγκες για καφέ & φαγητό στο ταξίδι του με χαμηλότερο κόστος, προσφέροντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους υπερσύγχρονους χώρους τους.

Περισσότερες πληροφορίες θα μπορείτε να βρείτε στο site olympusplaza.gr από τη Δευτέρα 16/05, ημερομηνία έναρξης των μειωμένων τιμών.

Ειδικές Σημειώσεις:

  • Ημερομηνία έναρξης μειωμένων τιμών: 16/5
  • Οι ειδικές τιμές ισχύουν για τα καταστήματα Olympus Plaza τα οποία φέρουν την ειδική σήμανση του ΟΑΕΔ
  • Οι ειδικές τιμές δεν ισχύουν για τα mini market εντός των Olympus Plaza
  • Οι ειδικές τιμές ισχύουν μόνο με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας στο ταμείο πριν την έναρξη της παραγγελίας. Η κάρτα είναι προσωπική και δεν μεταβιβάζεται.
  • Οι ειδικές τιμές δε συνδυάζονται με καμία άλλη προσφορά, ειδική τιμή ή προνόμιο.