Στάση Απόλαυση στο νέο Olympus Plaza Food Parks, 10χλμ μετά την Τρίπολη!

Ένα ακόμη Olympus Plaza συμπληρώνει το γνωστό δίκτυο πολυχώρων εστίασης που συναντούν οι οδηγοί στην εθνική οδό, για να κάνουν τα ταξίδιά μας ακόμα πιο άνετα και ξεκούραστα!

Στην Εθνική οδό Τριπόλεως-Κορίνθου, λίγο πριν τα διόδια της Νεστάνης στο ρεύμα προς Αθήνα, ένας νέος χώρος υψηλής αισθητικής, σχεδιασμένος από ομάδα ιταλών αρχιτεκτόνων, είναι έτοιμος να υποδεχτεί τους οδηγούς και τους συνταξιδιώτες τους και να καλύψει όλες τις ανάγκες τους καθοδόν, προσφέροντας τους επώνυμα καταστήματα, όπως everest, ελιά & λάδι αλλά και διάφορες υπηρεσίες που αφορούν το ταξιδιώτη.

Κάντε και εσείς τη στάση σας σε έναν από τους 9 πολυχώρους εστίασης, Olympus Plaza και απολαύστε το αγαπημένο σας ρόφημα ή snack από τα everest ή ακόμα δοκιμάστε παραδοσιακά ελληνικά πιάτα στα εστιατόρια Ελιά & Λάδι, μαγειρεμένα με αγνά και πάντα φρέσκα συστατικά. Όσο για τα ψώνια σας, και αυτά γίνονται πλέον απόλαυση στα Value Market, προσφέροντας σας οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείτε!

Όσοι κινείστε στο Εθνικό οδικό δίκτυο θα συναντήσετε τα Olympus Plaza Food Parks στον Κορινό Πιερίας (Κατερίνη), στη Λαμία, στο Σχηματάρι, στο Αντίρριο και τώρα και στη Νεστάνη!