Νέα Olympus Plaza Food Parks, στην Εγνατία Οδό!

Δύο ακόμη Olympus Plaza συμπληρώνουν το γνωστό δίκτυο πολυχώρων εστίασης που συναντούν οι οδηγοί στο Εθνικό οδικό δίκτυο, για να κάνουν τα ταξίδιά μας ακόμα πιο άνετα και ξεκούραστα!

Στην Εγνατία Οδό, και στα 2 ρεύματα, μεταξύ του Κλειδιού Ημαθίας και της Βέροιας, στο ύψος του Πλατάνου, δύο νέοι χώροι υψηλής αισθητικής, σχεδιασμένοι από ομάδα Ιταλών αρχιτεκτόνων, είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τους οδηγούς και τους συνταξιδιώτες τους και να καλύψουν όλες τις ανάγκες τους καθοδόν, προσφέροντας τους επώνυμα καταστήματα, όπως everest, ελιά & λάδι αλλά και διάφορες υπηρεσίες που αφορούν το ταξιδιώτη.

Κάντε και εσείς τη στάση σας σε έναν από τους 10 πολυχώρους εστίασης, Olympus Plaza και απολαύστε το αγαπημένο σας ρόφημα ή snack από τα everest ή ακόμα δοκιμάστε παραδοσιακά ελληνικά πιάτα στα εστιατόρια ελιά & λάδι, μαγειρεμένα με αγνά και πάντα φρέσκα συστατικά. Όσο για τα ψώνια σας, και αυτά γίνονται πλέον απόλαυση στα Value Market, προσφέροντας σας οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείτε!

Όσοι κινείστε στο Εθνικό οδικό δίκτυο θα συναντήσετε τα Olympus Plaza Food Parks στον Κορινό Πιερίας (Κατερίνη), στη Λαμία, στο Σχηματάρι, στο Αντίρριο, στην Τρίπολη (Νεστάνη) και τώρα και στην Εγνατία Οδό (Πλάτανος Ημαθίας)!